Valentýnské menu

Valentýnské menu
13.2. od 15hod. – 15.2. 2016

Polévka: Bramborový krém s pošírovaným vejcem a bylinkovými krutony

Předkrm: 100g Rostbíf z vepřové kotlety na listovém salátku s omáčkou z karamelizovaného česneku, bagetka

Hlavní chod:
1. 120g Candát pečený na másle podávaný s glazovanou karotkou a hráškovým pyré # dezert 169,-
2. 120g Filírovaný flank steak podávaný s jemnou omáčkou ze zeleného pepře a opékanými brambory s cibulkou a slaninou # dezert 169,-

Dezert: Smažená zmrzlina obalená v mandlích s redukcí z lesního ovoce, sypaná griliášem

Všechna jídla uvedená v jídelníčku mohou obsahovat alergeny

Valentýnské menu podáváme do vyprodání
Váha masa v syrovém stavu je 120 g * Váha masa po tepelné úpravě min. 75g
Dobrou chuť Vám přeje kolektiv restaurace Na Koupališti.