39. týden (25.9. – 29.9.2017)


Pondělí

Polévka: Rajská s rýží
Dezert: domácí drobenkový koláč se švestkami

1) Smažené vepřové karbanátky, bramborová máslová kaše, kys.okurek 79,-
2) Kuřecí prsíčka“Nikol“zapečené se šunkou, broskví a sýrem, bramborové krokety 89,-
3) Steak z panenské svíčkové zdobený grilovanou mozzarellou balenou ve schwarzwaldské šunce, šťouchané brambory s tmavou osmaženou cibulkou 109,-

Úterý

Polévka: Selská se žampiony
Dezert: domácí drobenkový koláč se švestkami

1) Vepřové výpečky, dušené zelí, domácí bramborový knedlík 79,-
2) Kuřecí gyros špízky, farmářské hranolky, tzatziki salátek 89,-
3) Medailonky z vepřové panenky s omáčkou s tyrolskou slaninou a cherry rajčátky, pečené bramborové klínky 109,-

Středa

Polévka: Kulajda
Dezert: čokoládový pudink s piškoty a sirupem

1) Smažený sýr se šunkou, vařené brambory, pikantní majonéza 79,-
2) Kuřecí prsní steak v pepřovém koření s volským okem, bramborové hranolky 89,-
3) Medailonky z vepřové panenky s omáčkou s tyrolskou slaninou a cherry rajčátky, pečené bramborové klínky 109,-

Čtvrtek

Polévka: Masový vývar s rýží a hráškem
Dezert: domácí tiramisu

1) Šunkofleky s uzeným masem, zelný salátek s křenem a kukuřicí 79,-
2) „Posvícenský řízek“ z vepřové kotlety plněný klobáskou, vejcem a uzeným sýrem, mačkané brambory se smetanou a česnekem 89,-
3) Steak z panenské svíčkové na lávovém grilu, podávaný s restovanou zeleninou s rozmarýnovým kořením, domácí americké brambory 109,-

Pátek

Polévka: Hrachová s uzeninou
Dezert: domácí tiramisu

1) Srbské rizoto s masem a zeleninou, sypané sýrem, kys.okurek 79,-
2) Kuřecí medailonky prokládané bramboráčky s nivovou omáčkou 89,-
3) Steak z panenské svíčkové na lávovém grilu, podávaný s restovanou zeleninou s rozmarýnovým kořením, domácí americké brambory 109,-