6. – 12. července 2020


Pondělí

Polévka: Koprová s brambory
1) Holandský mletý řízek se sýrem, bramborová kaše 85,-
2) Kuřecí medailonky se sýrovou omáčkou a pórkem, krokety 95,-
3) Hovězí maso na kořenové zelenině, červeném víně a tymiánu, smetanové mačkané brambory 119,-
4) Pizza salámová s čerstvou paprikou 129,-
5) Zelný salátek s mrkví 25,-

Úterý

Polévka: Kuřecí se zeleninou a nudlemi
1) Krůtí roláda se zvěřinovou náplní, bramborová kaše 85,-
2) Vepřová kotletka na grilu s opečenou slaninou, domácí dresink, hranolky 95,-
3) Hovězí maso na kořenové zelenině, červeném víně a tymiánu, smetanové mačkané brambory 119,-
4) Pizza sýrová na rajčatovém základu 129,-
5) Zelný salátek s mrkví 25,-

Středa

Polévka: Valašská kyselica
1) Vepřové rizoto s hráškem a červenou paprikou, sýr, okurek 85,-
2) Smažené kuřecí stehenní řízečky, bramborový salát 95,-
3) Hovězí maso na kořenové zelenině, červeném víně a tymiánu, smetanové mačkané brambory 119,-
4) Pizza salámová s čerstvou paprikou 129,-
5) Zelný salátek s mrkvičkou 25,-

Čtvrtek

Polévka: Pórková
1) Kuřecí špikovaná prsíčka pečená v pikantní tomatové salse, hranolky 85,-
2) Hovězí znojemská pečeně, pečená rýže 95,-
3) Steak z vepřové panenky marinovaný v argentinském koření, sázené vajíčko, česnekový dresink, pečené kořeněné brambory 119,-
4) Pizza sýrová na rajčatovém základu 129,-
5) Zelný salátek s mrkví 25,-

Pátek

Polévka: Krémová zeleninová se smetanou a petrželkou
1) Kuřecí steak s máslovou kukuřičkou, vařené brambory 85,-
2) Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík 95,-
3) Steak z vepřové panenky marinovaný v argentinském koření, sázené vajíčko, česnekový dresink, pečené kořeněné brambory 119,-
4) Pizza salámová s čerstvou paprikou 129,-
5) Zelný salátek s mrkví 25,-

Sobota

Polévka: Z mletého masa se zeleninou a vajíčkem
Dezert: Perníková buchta s jablky 35,-

1) Pikantní směs z kuřecích prsou a vepřového masa se zeleninou v bramboráku 154,-
2) Bramborové noky se žampiony, smetanou a kuřecím masem sypané parmazánem 164,-
3) Steak z vepřové panenské svíčkové zapečený bylinkovým hermelínem, domácí dresink, steakové hranolky 194,-

Neděle

Polévka: Z mletého masa se zeleninou a vajíčkem
Dezert: Perníková buchta s jablky 35,-

1) Pikantní směs z kuřecích prsou a vepřového masa se zeleninou v bramboráku 154,-
2) Marinovaný bůček pečený na černém pivě, petrželkové brambory s máslem 164,-
3) Steak z vepřové panenské svíčkové zapečený bylinkovým hermelínem, domácí dresink, steakové hranolky 194,-