19.11. – 23.11.2018


Pondělí

Polévka: Hrstková s uzeninou
Dezert: Tvaroháček s lesním ovocem

1) 150g Pečená vepřová sekaná, bramborová máslová kaše, kys.okurek 85,-
2) Grilované medailonky z kuřecích prsíček na fettuccine/těstoviny/ se smetanovou omáčkou z čerstvých bylinek a bílého vína 95,-
3) Steak z panenské svíčkové servírovaný s grilovanou mozzarellou balenou ve schwarzwaldské šunce, mačkané brambory s česnekem a smetanou, listové saláty s cherry rajčaty a červenou cibulí 119,-

Úterý

Polévka: Krémová cibulačka se sýrovým toustem
Dezert: Bramborové šišky plněné povidly s mákem a přepuštěným máslem

1) „Pastevecký tokáň“ dušené nudličky z vepřové plece ve smetanové omáčce s paprikami, rajčaty a slaninou, domácí halušky 85,-
2) Hovězí ořech na houbách, dušená rýže 95,-
3) „Medvědí řízek“obráceně smažená vepřová kotleta zapečená s volským okem a sýrem, šťouchané brambory se slaninkou a osmaženou cibulí 119,-

Středa

Polévka: Zelňačka s klobáskou
Dezert: Bramborové šišky plněné povidly s mákem a přepuštěným máslem

1) Špalky z vepřové plece pečené s bylinkami, kořenovou zeleninou a žampiony, bramboráčky 85,-
2) 150g Vepřový bok pečený s jablky na česneku podávaný s rybízovým glazé, vařené brambory 95,-
3) „Medvědí řízek“obráceně smažená vepřová kotleta zapečená s volským okem a sýrem, šťouchané brambory se slaninkou a osmaženou cibulí 119,-

Čtvrtek

Polévka: Květáková s brambory
Dezert: Tvarohový dortík s čokoládou a třešněmi

1) Vepřový krk marinovaný v hrubozrnné hořčici, špikovaný pikantní klobáskou, česnekové bramborové pyré, salátek z kysaného zelí s křenem 85,-
2) Smažená kuřecí kapsa plněná hermelínem s brusinkovým přelivem, vařené máslové brambory 95,-
3) 130g Jelení kýta /v úpravě sous-vide/ servírovaná se šípkovou omáčkou, bramborové rosti 119,-

Pátek

Polévka: Vývar z uzených žeber s masem, zeleninou a kroupami
Dezert: Tvarohový dortík

1) Kuřecí čtvrtka na uherském pikantním zelí, bosáky /z bramborového těsta/ 85,-
2) Vepřová kotleta zapečená ve smetaně s anglickou slaninou a cibulí, pečené bramborové plátky 95,-
3) 130g Jelení kýta /v úpravě sous-vide/ servírovaná se šípkovou omáčkou, bramborové rosti 119,-

Sobota

Polévka:

Neděle

Polévka: