9.7. – 13.7.2018


Pondělí

Polévka: Květáková s brambory
Dezert: domácí perník s lesním ovocem

1) Srbské rizoto z vepřovým masem a zeleninou, sypané strouhaným sýrem, kys.okurek 85,-
2) Fish&chips /smažená aljašská treska s bramborovými hranolky/ a smetanovo – česnekovým dipem 95,-
3) Steak z panenské svíčkové servírovaný s kousky grilované mozzarelly balené v parmské šunce a sezamem pečené selské brambory s restovanou cibulkou, slaninou, česnekem a tymiánem 119,-

Úterý

Polévka: Čočková s uzeninou
Dezert: domácí perník s lesním ovocem

1) Penne s kuřecím masem, listovým špenátem, smetanou a sýrem, zdobené hoblinkami parmazánu 85,-
2) Vepřový kotlet zapečený ve smetaně s anglickou slaninou a cibulí, mačkané brambory se smetanou a česnekem, mrkvový salát s jablky 95,-
3) Steak z panenské svíčkové servírovaný s kousky grilované mozzarelly balené v parmské šunce a sezamem pečené selské brambory s restovanou cibulkou, slaninou, česnekem a tymiánem 119,-

Středa

Polévka: Pikantní dýňový krém s chilli, sýrový toust
Dezert: nudle s mákem, cukrem a přepuštěným máslem

1) Gulášek z hovězí kližky zdobený červenou cibulí a petrželkou, domácí houskový knedlík 85,-
2) Řízek „Ondráš“kuřecí prsíčka smažené v domácím bramboráku, řecký salát s čerstvou zeleninou, balkánským sýrem, cibulí a olivami 95,-
3) Grilovaná vepřová panenka balená v anglické slanině, podávaná s karamelizovanou cibulkou a bramborovým máslovým pyré 119,-

Čtvrtek

Polévka: Dršťková
Dezert: domácí tvaroháček s čokoládovou polevou

1) Domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené tuřanské zelí, osmažená cibulka 85,-
2) Vepřový krk zapečený s anglickou slaninou a uzeným sýrem, domácí americké brambory 95,-
3) Jelení kýta pečená /v úpravě sous-vide/ podávaná se šípkovou omáčkou fritované bramborové rosti s cibulkou 119,-

Pátek

Polévka: Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
Dezert: domácí tvaroháček s čokoládovou polevou

1) Špalky z vepřové plece pečené s čerstvými bylinkami, kořenovou zeleninou a žampiony, bramborová máslová kaše 85,-
2) Kuřecí kapsa „Cordon bleu“plněná šunkou a sýrem, vařené brambory s petrželkou, rajčatový salátek s červenou cibulí 95,-
3) Jelení kýta pečená /v úpravě sous-vide/ podávaná se šípkovou omáčkou fritované bramborové rosti s cibulkou 119,-

Sobota

Polévka:

Neděle

Polévka: