21.1. – 25.1.2018


Pondělí

Polévka: Zelňačka s klobásou
Dezert: Tvaroháček s čokoládovou polevou

1) Holandský sekaný řízek se sýrem, bramborová máslová kaše, okurkový salátek 85,-
2) Kuřecí prsíčko na barevném pepři se smetanovým rizotem se zeleninou a žampiony sypané uzeným sýrem 95,-
3) Steak z vepřového kotletu servírovaný s volským okem a opečenou slaninou na kovbojských fazolích, domácí americké brambory 119,-

Úterý

Polévka: Čočková s uzeninou
Dezert: Tvaroháček s čokoládovou polevou

1) 150g Vepřové žebírko po cikánsku, vařené máslové brambory 85,-
2) Vepřový krk na grilu se smetanovou omáčkou s anglickou slaninou, restovanými žampiony, kys.okurkou a cibulí, pečené bylinkové brambory 95,-
3) Mix grill /kuřecí prsíčko, vepřová kotleta/se sázeným vejcem se šunkou, farmářské hranolky 119,-

Středa

Polévka: Boršč
Dezert: Švestkové knedlíky z bramborového těsta s osmaženou strouhankou máslem

1) Výpečky z vepřové plece s česnekem a rajským protlakem, dušený špenát, bramborový knedlík 85,-
2) Kuřecí medailonky marinované v „Tandori masala“, mačkané brambory s česnekem a smetanou, pikantní mrkvový salátek s chilli a koriandrem 95,-
3) Steak z panenské svíčkové s omáčkou z „Guanciale“ ital.slaniny a cherry rajčátek, jasmínová rýže 119,-
4) economy menu: Hrachová kaše, opečená klobása, osmažená cibulka, kys,okurek, chléb 75,-

Čtvrtek

Polévka: Květáková s brambory
Dezert: Švestkové knedlíky z bramborového těsta s osmaženou strouhankou máslem

1) Sekaná plněná vejcem, kys.okurkou a uzeninou se svíčkovou omáčkou, houskový knedlík 85,-
2) „Posvícenský řízek z vepřového kotletu s klobáskou, vejcem a uzeným sýrem, vařené brambory 95,-
3) Steak z panenské svíčkové s omáčkou z „Guanciale“ ital.slaniny a cherry rajčátek, jasmínová rýže 119,-
4) economy menu: Hrachová kaše, opečená klobása, osmažená cibulka, kys,okurek, chléb 75,-

Pátek

Polévka: Selská z uzených žeber se žampiony a širokými nudlemi
Dezert: Bramborové šulánky s mákem, cukrem a přepuštěným máslem

1) Čtvrtka kuřete /z volného chovu/ pečená na másle s rohlíkovou nádivkou, šťouchané brambory 85,-
2) Obrácený řízek z vepřové kotlety pečený s dijonskou hořčicí, anglickou slaninou a cibulí, pečené selské brambory se slaninou, cibulkou, česnekem a tymiánem 95,-
3) Špalek z vepřové panenky ve schwarzwaldské šunce servírovaný s baby karotkou restovanou na bylinkovém másle, jemná bramborová kaše 119,-
4) economy menu: Hrachová kaše, opečená klobása, osmažená cibulka, kys,okurek, chléb 75,-

Sobota

Polévka:

Neděle

Polévka: