6. – 12. dubna 2020


Pondělí

Polévka: Špenátová
Dezert: Menu lze vyzvednout u okénka nebo rozvozem.

1) Smažený uzený sýr, hranolky, domácí tatarská omáčka 85,-
2) Rybí filé na másle a kmínu, šťouchané brambory 95,-
3) Kapsa z vepřové panenky plněná tyrolským špekem a olomouckými tvarůžky, farmářské hranolky 119,-

Úterý

Polévka: Zeleninová
Dezert: Menu lze vyzvednout u okénka nebo rozvozem.

1) Holandský řízek, vařené brambory, okurek 85,-
2) Mix gril z kuřecích prsíček a kotlety, americké brambory, domácí dresink 95,-

Středa

Polévka: Zeleninová
Dezert: Menu lze vyzvednout u okénka nebo rozvozem.

1) Vepřové výpečky, dušené tuřanské zelí, houskový knedlík 85,-
2) Kuřecí prsíčka na grilu, šunkovo-smetanová omáčka, bramborové rösti 95,-

Čtvrtek

Polévka: Hrstková
Dezert: Menu lze vyzvednout u okénka nebo rozvozem.

1) Vařené vejce, dušený špenát, vařený brambor 85,-
2) Vepřový řízek, hranolky, tatarka 95,-

Pátek

Polévka: Hrstková
Dezert: Menu lze vyzvednout u okénka nebo rozvozem.

1) Plněná kuřecí roláda, mačkané smetanové brambory 85,-
2) Smažené tvarůžky, tolárky, domácí tatarská omáčka 95,-

Sobota

Polévka:

Neděle

Polévka: