15.7. – 21.7. 2019


Pondělí

Polévka: Hrachová s uzeninou
Dezert: Vanilková panna cotta s  lesním ovocem

1) Holandský sekaný řízek se smetanou a sýrem, bramborová máslová kaše, okurkový salátek 85,-
2) Medailonky z  kuřecích prsou prokládané bramboráčky, přelité jemnou sýrovou omáčkou 95,-
3) Steak z  panenské svíčkové v  omáčce z  červeného vína s  tyrolským špekem a cherry rajčátky, dušená jasmínová rýže 119,-

Úterý

Polévka: Vývar z  uzených žeber se zeleninou, masem a kroupami
Dezert: Vanilková panna cotta s  lesním ovocem

1) „Cmunda po kaplicku“domácí bramborák plněný restovaným tuřanským zelím a plátky uzené krkovice z grilu 85,-
2) Grilované kuřecí prsíčko na gnocchi ve smetanové omáčce s  listovým špenátem a parmazánem 95,-
3) Steak z panenské svíčkové v  omáčce z  červeného vína s  tyrolským špekem a cherry rajčátky, dušená jasmínová rýže 119,-

Středa

Polévka: Frankfurtská s párkem
Dezert: Bramborové šišky plněné povidly s  mákem, cukrem a přepuštěným máslem

1) Francouzské brambory s  uzeným masem, klobáskou a cibulí zapečené sýrem, kys.okurek 85,-
2) Špalky kuřecích prsou balené v anglické slanině v  rajčatovém ragú, sypané nivou, bramborové klínky pečené s kmínem a česnekem 95,-
3) Grilovaná vepřová panenka balená ve schwarzwaldské šunce servírovaná se smetanovou omáčkou s lesními houbami a římským kmínem, bramborové rosti 119,-

Čtvrtek

Polévka: Ruský boršč
Dezert: Bramborové šišky plněné povidly s  mákem, cukrem a přepuštěným máslem

1) Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce s  provensálskými bylinami a restovanými čerstvými žampiony, dušená rýže 85,-
2) Smažený hermelín plněný herkulesem, bramborové farmářské hranolky, pikantní majonéza 95,-
3) Grilované medailonky z panenky proložené opečenou slaninou a restovanou cibulí, přelité dijonskou omáčkou, domácí americké brambory 119,-

Pátek

Polévka: Bramboračka s  houbami
Dezert: Bramborové šišky plněné povidly s  mákem, cukrem a přepuštěným máslem

1) Kuřecí roláda se špenátem v úpravě sous-vide, mačkané smetanové brambory s česnekem, rajčatový salátek 85,-
2) Smažená vepřová kotleta plněná anglickou slaninou a tvarůžky, vařené brambory s  máslem a petrželkou, mrkvový salátek s  jablky 95,-
3) Grilované medailonky z panenky proložené opečenou slaninou a restovanou cibulí, přelité dijonskou omáčkou, domácí americké brambory 119,-

Sobota

Polévka: Hovězí vývar z morkových kostí, se zeleninou a masem
Dezert: Kakaová buchta s kokosem, ořechy a kousky čokolády

1) Kuřecí steak s restovanými žampiony a sýrovou omáčkou, krokety 139,-
2) Vepřový flamendr z panenské svíčkové na červeném víně s dušenou jasmínovou rýží 149,-
3) Smažené řízečky z hovězí roštěné marinované v česneku, bramborové máslové pyré, caprese salát z cherry rajčátek 179,-

Neděle

Polévka: Zelná polévka s uzeným masem, klobásou a brambory
Dezert: Kakaová buchta s kokosem, ořechy a kousky čokolády

1) Kuřecí Gordon Blue, vařené brambory s máslem, domácí tatarská omáčka 139,-
2) Steak z vepřové kotlety zapečený italskou slaninou pancetta a sýrem gouda, rajčatový salátek s balsamickým octem a cibulkou 149,-
3) 150g Steak z vepřové panenky s vaječnou omeletou a paprikovou klobáskou, hořčicovým dipem, americké brambory s česnekem 179,-