20.5. – 24.5.2019


Pondělí

Polévka: Francouzská cibulačka se sýrovým toustem
Dezert: Mousse au chocolat /chlazená čokoládová pěna/

1) 150g Holandský sekaný řízek se sýrem, bramborová máslová kaše, okurkový salátek 85,-
2) „Rarášci“ opečené plátky marinovaných kuřecích prsíček, pečené selské brambory se slaninou, osmaženou cibulkou, česnekem a tymiánem 95,-
3) Medailonky z panenské svíčkové v omáčce ze sušených rajčat, farmářské bramborové hranolky 119,-
4) Zapečené žampiony ve smetaně s vejci a cibulí, vařené brambory s petrželkou 75,-

Úterý

Polévka: Jihočeská kulajda
Dezert: Mousse au chocolat /chlazená čokoládová pěna/

1) Segedínský gulášek z vepřové plece, domácí houskový knedlík 85,-
2) Králičí stehno pečené na másle a tymiánu servírované staročeským šouletem 95,-
3) Medailonky z panenské svíčkové v omáčce ze sušených rajčat, farmářské bramborové hranolky 119,-
4) Pečený prejt, vařené brambory s máslem, salátek s kysaného zelí s křenem 75,-

Středa

Polévka: Kapustová se slaninkou
Dezert: Kokosová panna cotta s omáčkou z manga

1) Vepřový vrabec, dušený špenát, domácí bramborový knedlík 85,-
2) FISH & CHIPS /smažená aljašská treska v bylinkové strouhance/, hranolky, bylinkový dip 95,-
3) Asijské marinované medailonky z vepřové panenky s rýžovými nudlemi sójovou omáčkou 119,-
4) Pečený prejt, vařené brambory s máslem, salátek s kysaného zelí s křenem 75,-

Čtvrtek

Polévka: Fazolová s uzeným kolenem
Dezert: Švestkový kynutý koláč s drobenkou

1) 150g „Čertovy špalky“ z vepřové krkovice pečené se žampiony, česnekem a chilli papričkami, mačkané brambory s česnekem a smetanou 85,-
2) Kuřecí čtvrtka s pečeným česnekem a rukolovým olejem servírovaná na polníčkovém salátu s cherry rajčaty, balkánským sýrem a bulgurem 95,-
3) Hovězí kulatá plec/v úpravě sous-vide/se šípkovou omáčkou, domácí špekový knedlík 119,-
4) Pečený prejt, vařené brambory s máslem, salátek s kysaného zelí s křenem 7ř,-

Pátek

Polévka: Hráškový krém s opečeným máslovým toustem
Dezert: Švestkový kynutý koláč s drobenkou

1) Kuřecí nudličky s provensálskými bylinami ve smetanovo – sýrové omáčce, dušená rýže 85,-
2) „Hanácké bifteky“ vepřový kotlet zapečený ve smetaně se šunkou, anglickou slaninou, domácím lečem a sýrem, pečené brambory s česnekem 95,-
3) Hovězí kulatá plec/v úpravě sous-vide/se šípkovou omáčkou, domácí špekový knedlík 119,-
4) 300g Špagety aglio olio e peperoncini s hoblinkami parmazánu a bazalkou 75,-

Sobota

Polévka:

Neděle

Polévka: