menu 13. – 17. ledna 2025


Pondělí

Polévka: Hrášková s bramborem
1) Sekaná se slaninou, bramborová kaše, okurek 135,-
2) Kuřecí provensálský steak, hranolky, tatarská omáčka 145,-
3) Medailonky z vepřové panenky, gratinované brambory s anglickou slaninou, smetanou a sýrem 169,-
4) PIZZA na rajčatech se sýrem, klobásou a anglickou slaninou 35cm Ø 170,-

Úterý

Polévka: Kuřecí kaldoun
1) Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík 135,-
2) Kuřecí řízečky v kukuřičné strouhance, vařené máslové brambory, tatarská omáčka 145,-
3) Medailonky z vepřové panenky, gratinované brambory s anglickou slaninou, smetanou a sýrem 169,-
4) PIZZA na smetaně se sýry, mozzarella, niva, goldi, uzený sýr 35cm Ø 170,-

Středa

Polévka: Zeleninová se smetanou
1) Kuřecí prsíčko z grilu, bylinková majonéza, hranolky 135,-
2) Vepřový guláš po mexicku (sypaný sýrem), hrášková rýže nebo houskový knedlík 145,-
3) 150g Steak z krkovičky na grilu, hořčičná omáčka, opečená slanina, mačkané brambory s tmavou cibulkou 169,-
4) PIZZA na rajčatech, sýr, šunka a čerstvé žampiony 35cm Ø 170,-

Čtvrtek

Polévka: Bramborová s uzeninou a zeleninou
1) Chilli con carne z mletého hovězího masa, chléb 135,-
2) Pečené vepřové kostky, staročeská lepenice 145,-
3) 150g Steak z krkovičky na grilu, hořčičná omáčka, opečená slanina, mačkané brambory s tmavou cibulkou 169,-
4) PIZZA na smetaně s olomouckými tvarůžky a anglickou slaninou 35cm Ø 170,-

Pátek

Polévka: Masový vývar se zeleninou a rýží
1) Masové kuličky v rajské omáčce, těstoviny 135,-
2) Zabijačkový prejt z jelítka a jitrnice, kysané zelí, vařené brambory s petrželkou 145,-
3) Moravský mix gril (uzené maso, kuřecí prso, klobáska, sázené vejce), česnekový dip, hranolky 169,-
4) PIZZA na rajčatech, sýr, herkules a krájené feferony 35cm Ø 170,-

Sobota

Polévka:

Neděle

Polévka: