menu 14. – 18. dubna 2025
Pondělí
Polévka: Bílá zelná s uzeninou
1) Pečené kuřecí stehýnko, rýže
135,-
2) Gratinovaná vepřová kotleta sýrem čedar, hranolky, česnekový dip
145,-
3) 150g Vepřová krkovička v hořčičné omáčce se slaninovým chipsem a sázeným vejcem, šťouchané brambory s tmavou cibulkou
169,-
4) PIZZA na rajčatech, sýr, pikantní klobása, cibule, kozí rohy, chilli 35cm Ø
170,-
Úterý
Polévka: Francouzská s těstovinovými mušličkami
1) Vepřová pečeně po znojemsku, houskový knedlík
135,-
2) Kuřecí medailonky, šunkové ragů, hranolky
145,-
3) 150g Vepřová krkovička v hořčičné omáčce se slaninovým chipsem a sázeným vejcem, šťouchané brambory s tmavou cibulkou
169,-
4) PIZZA na smetaně, sýr, šunka, ananas 35cm Ø
170,-
Středa
Polévka: Brokolicová
1) Kuřecí flamendr, hranolky
135,-
2) Kančí řízečky, vařené máslové brambory s petrželkou, tatarská omáčka
145,-
3) Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně, mačkané smetanové brambory
169,-
4) PIZZA na rajčatech, sýr, tuňák, listový špenát, cibule 35cm Ø
170,-
Čtvrtek
Polévka: Chlebová se zeleninou
1) Kuřecí nudličky ve smetanovo-sýrové omáčce s hráškem, hranolky
135,-
2) Vepřové výpečky, dušený česnekový špenát, bramborový knedlík
145,-
3) Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně, mačkané smetanové brambory
169,-
4) PIZZA na smetaně, sýr, slanina, kukuřice, niva 35cm Ø
170,-
Pátek
Polévka: Zvěřinový vývar se zeleninou a nudlemi
1) Kuřecí rarášci, hranolky, tatarská omáčka
135,-
2) Sekaná svíčková na smetaně, houskový knedlík
145,-
3) Kančí krkovička, hříbková omáčka s anglickou slaninou, bramborové gnocchi, zeleninový salátek
169,-
4) PIZZA na rajčatech, sýr, herkules, kozí rohy, camembert 35cm Ø
170,-