23. – 29. listopadu 2020


Pondělí

Polévka: Zelná s klobásou
1) Uzená krkovička, smetanová křenová omáčka, domácí houskový knedlík 89,-
2) Gnocchi s kuřecím masem a špenátem sypané parmazánem 99,-
3) Olomoucký vepřový steak s restovanou cibulí, anglickou slaninou a tvarůžky, hranolky 129,-

Úterý

Polévka: Dršťková
1) Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem, vařené brambory, tatarská omáčka 89,-
2) Krůtí prsíčka pečená v tomatovém sugu se sušenými rajčaty a bazalkou, pečené brambory 99,-
3) Olomoucký vepřový steak s restovanou cibulí, anglickou slaninou a tvarůžky, hranolky 129,-

Středa

Polévka: Francouzská s mletým masem a mušličkami
1) Pečená vepřová sekaná s karotkovou mozaikou a bylinkami, bramborová kaše, okurek 89,-
2) Kuřecí steak na grilu, dijonská hořčičná omáčka, zapečené smetanové brambory 99,-
3) Posvícenský vepřový řízek (plněný vejcem, klobásou, sýrem a hořčicí), šťouchané brambory s cibulkou 129,-

Čtvrtek

Polévka: Rajčatová s písmenky
1) Pečené kuřecí paličky v jemně pikantní marinádě, pečené brambory 89,-
2) Pastevecký vepřový tokáň, domácí halušky 99,-
3) Posvícenský vepřový řízek (plněný vejcem, klobásou, sýrem a hořčicí), šťouchané brambory s cibulkou 129,-

Pátek

Polévka: Bílá bramborová
1) Kuřecí medailonky na grilu se sázeným vejcem, hranolky, domácí dresink 89,-
2) Vepřové výpečky, dušený česnekový špenát, bramborový knedlík 99,-
3) Posvícenský vepřový řízek (plněný vejcem, klobásou, sýrem a hořčicí), šťouchané brambory s cibulkou 129,-

Sobota

Polévka: Menu bude aktualizováno

Neděle

Polévka: Menu bude aktualizováno