Valentýnské menu
14.2.2017 od 15hod.
Předkrm:
100g Rostbíf z hovězí roštěné s rukolou a rozpečenou bylinkovo – česnekovou bagetkou
Hlavní chody:
1. 150g Filet z lososa podávaný s grilovanou zeleninou a restovanými baby brambůrky # dezert 169,-
2. 200g Marinovaný steak z US vepřové kotlety „DUROC“ s pepřovou omáčkou a brambory
pečenými v bylinkové krustě # dezert 169,-
3. 200g Grilovaný kuřecí supreme /prsíčko s kůží a částí křídla/ podávaný na pyré ze zeleného hrášku s karamelizovanou červenou cibulí # dezert 169,-
Dezert: Višně s pěnou mascarpone a redukcí z červeného vína
Všechna jídla uvedená v jídelníčku mohou obsahovat alergeny
Valentýnské menu podáváme do vyprodání.
Dobrou chuť Vám přeje kolektiv restaurace Na Koupališti.