menu 9. – 13. června 2025
Pondělí
Polévka: Moravská cibulačka
1) Chalupářské fazole s klobásou a zakysanou smetanou, čerstvý chléb
135,-
2) Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené kysané zelí, cibulka
145,-
3) Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně, brambory mačkané s máslem
169,-
4) PIZZA na rajčatech s herkulesem a nivou 35cm
170,-
Úterý
Polévka: Hráškový krém
1) Filírované kuřecí prso v argentinském koření, smažená rýže se zeleninou a vejcem
135,-
2) Vepřová smažená kapsa plněná šunkou a sýrem, mačkané smetanové brambory, salátek
145,-
3) Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně, brambory mačkané s máslem
169,-
4) PIZZA na bílém základu se šunkou, slaninou, pórek 35cm
170,-
Středa
Polévka: Masový vývar se zeleninou a nudlemi
1) Smažené kuřecí stripsy, hranolky a naše tatarská omáčka
135,-
2) Pečená sekaná s anglickou slaninou a máslovou bramborovou kaší, okurek
145,-
3) 200g Vepřová krkovice na grilu s vídeňskou cibulkou, česneková majonéza, šťouchané brambory
169,-
4) PIZZA na rajčatovém základu se sýrem mozzarella a eidam, šunkou, plátky čerstvých rajčat a olivami 35cm
170,-
Čtvrtek
Polévka: Gulášová
1) Kuřecí prsní steak, šunkové ragů na smetaně, smažené bramborové hranolky
135,-
2) Vepřové kostky pečené na česneku, smetanový špenát, bramborový knedlík
145,-
3) 200g Vepřová krkovice na grilu s vídeňskou cibulkou, česneková majonéza, šťouchané brambory
169,-
4) PIZZA na bílém základu se sýrem mozzarella a eidam , kuřecím masem a rukolou 35cm
170,-
Pátek
Polévka: Květáková
1) Penne s omáčkou z rajčat a mletého vepřového masa, zdobené rukolou a strouhaným sýrem Gran Moravia
135,-
2) Grilované kuřecí prso s máslovou kukuřicí a anglickou slaninou, vařené brambory
145,-
3) Vepřová panenka s jemnou pepřovou omáčkou, slaninovým chipsem a steakové hranolky
169,-
4) PIZZA na rajčatech se šunkou, sýrem a čerstvými žampiony 35cm
170,-