menu 20. – 24. ledna 2025


Pondělí

Polévka: Frankfurtská
1) Pečené kuře na kysaném zelí se slaninou, vařené brambory 135,-
2) Vepřový steak s anglickou slaninou a sýrem, hranolky, francouzský dip 145,-
3) Bramborové gnocchi s hříbkovou omáčkou a vepřovou panenkou, sypané sýrem Gran Moravia 169,-
4) PIZZA na rajčatech, sýr, slanina, olivy, niva 35cm Ø 170,-

Úterý

Polévka: Uzená s masem a kroupami
1) Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 135,-
2) Kuřecí prso gratinované sýrem čedar na lůžku ze smetanového listového špenátu, hranolky 145,-
3) Bramborové gnocchi s hříbkovou omáčkou a vepřovou panenkou, sypané sýrem Gran Moravia 169,-
4) PIZZA na smetaně, sýr, šunka, žampiony 35cm Ø 170,-

Středa

Polévka: Zelňačka s klobásou a brambory
1) Vepřový plátek na žampionech, hranolky 135,-
2) Thajské kuřecí maso s červenou kari pastou, jasmínová rýže 145,-
3) 180g Dřevorubecká vepřová krkovička s restovanou cibulí a slaninou, sázené vejce, americké kořeněné brambory, česnekový dip 169,-
4) PIZZA na rajčatech, sýr, herkules, cibule, kozí rohy, tabasco 35cm Ø 170,-

Čtvrtek

Polévka: Drůbeží vývar s nudlemi
1) Koprová omáčka, vařené vejce, vařené brambory 135,-
2) Holandský mletý řízek, bramborová máslová kaše, okurek 145,-
3) 180g Dřevorubecká vepřová krkovička s restovanou cibulí a slaninou, sázené vejce, americké kořeněné brambory, česnekový dip 169,-
4) PIZZA na smetaně, sýr, tvarůžky, niva 35cm Ø 170,-

Pátek

Polévka: Dršťková polévka z hlívy ústřičné
1) Vepřový steak s pivní omáčkou, mačkané pečené brambory 135,-
2) Grilované vykoštěné kuřecí stehýnko, hranolky, česnekový dip 145,-
3) Losos na grilu v bylinkové krustě, smetanové mačkané brambory, rukolový salát s cherry rajčátky 169,-
4) PIZZA na rajčatech, sýr, slanina, camembert, kukuřice 35cm Ø 170,-

Sobota

Polévka:

Neděle

Polévka: