menu 9. – 13. června 2025


Pondělí

Polévka: Moravská cibulačka
1) Chalupářské fazole s klobásou a zakysanou smetanou, čerstvý chléb 135,-
2) Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené kysané zelí, cibulka 145,-
3) Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně, brambory mačkané s máslem 169,-
4) PIZZA na rajčatech s herkulesem a nivou 35cm 170,-

Úterý

Polévka: Hráškový krém
1) Filírované kuřecí prso v argentinském koření, smažená rýže se zeleninou a vejcem 135,-
2) Vepřová smažená kapsa plněná šunkou a sýrem, mačkané smetanové brambory, salátek 145,-
3) Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně, brambory mačkané s máslem 169,-
4) PIZZA na bílém základu se šunkou, slaninou, pórek 35cm 170,-

Středa

Polévka: Masový vývar se zeleninou a nudlemi
1) Smažené kuřecí stripsy, hranolky a naše tatarská omáčka 135,-
2) Pečená sekaná s anglickou slaninou a máslovou bramborovou kaší, okurek 145,-
3) 200g Vepřová krkovice na grilu s vídeňskou cibulkou, česneková majonéza, šťouchané brambory 169,-
4) PIZZA na rajčatovém základu se sýrem mozzarella a eidam, šunkou, plátky čerstvých rajčat a olivami 35cm 170,-

Čtvrtek

Polévka: Gulášová
1) Kuřecí prsní steak, šunkové ragů na smetaně, smažené bramborové hranolky 135,-
2) Vepřové kostky pečené na česneku, smetanový špenát, bramborový knedlík 145,-
3) 200g Vepřová krkovice na grilu s vídeňskou cibulkou, česneková majonéza, šťouchané brambory 169,-
4) PIZZA na bílém základu se sýrem mozzarella a eidam , kuřecím masem a rukolou 35cm 170,-

Pátek

Polévka: Květáková
1) Penne s omáčkou z rajčat a mletého vepřového masa, zdobené rukolou a strouhaným sýrem Gran Moravia 135,-
2) Grilované kuřecí prso s máslovou kukuřicí a anglickou slaninou, vařené brambory 145,-
3) Vepřová panenka s jemnou pepřovou omáčkou, slaninovým chipsem a steakové hranolky 169,-
4) PIZZA na rajčatech se šunkou, sýrem a čerstvými žampiony 35cm 170,-

Sobota

Polévka:

Neděle

Polévka: